Wednesday, August 10, 2011

Touch 'n Go photocard


Selamat awak.
=.=


Siapa kat sini yang selalu guna Touch 'n Go card? Ni mesti jenis yang malas nak beratur panjang-panjang dekat tol tu so kau pun beli Touch 'n Go jadi senang untuk kau kan. Tak payah nak tunggu lama-lama. Sangat cepat dan mudah. Okay, betul tu. Aku akui.


Tapi kau tak rasa bosan ke kalau kad Touch 'n Go kau tu sama je dengan orang lain. Weh, langsung tak menarik weh! Pernah tak kau terfikir nak letak gambar mak bapak kau ke, boifren ke, girlfren ke atau bestfriend ke kat kad tu? Pernah tak kau terfikir benda tu?


Okay, sebenarnya ada. Kau boleh buat. Even kau nak letak gambar kau sendiri pun boleh. Ala, tak payah nak malu. Bangga tu. Selain kau bangga dengan kad yang kau ada tu, kau jugak boleh carried kenangan yang kau ada dekat gambar tu kemana saja kau pergi. Seronok tak seronok tak? Seronok kan?



gambar ihsan sahaja


Kalau kau nak buat, boleh pergi kaunter Touch 'n Go sekarang sebab bukan mahal mana pun. RM25 untuk satu card. Murah kan? So, lepas ni pergi amik gambar cantik-cantik so kau tak la rasa malu bila nak reload kan. hahaha. *lepas ni nak ajak bf aku amik gambar so boleh buat*


3 comments:

  1. macam best! counter touch n go kat mana erk?
    selalu beli kat petronas je. hehe

    ReplyDelete
  2. rasanya dekat mana-mana kaunter touch n go pon boleh. just bawa gambar je. tak kesah la u save dalam phone. :)

    ReplyDelete

Thank you la der sebab baca !

Komen sket meh!