Monday, April 1, 2013

Baju cantik tapi murah.


Salam.


Selalunya perempuan suka cari baju yang cantik tapi murah. Selalunya jugak perempuan suka cari baju yang murah tapi berkualiti. Mana nak cari kan baju yang cantik, murah dan berkualiti? Kalau kat femes amous fashion designer memang kau tak mampu la kan. Tapi kalau kau mampu, tahniah aku ucapkan.




Aaaaa. Acane? Cantek tak dress ni? Kebanyakkan yang jual dress ni RM69 ++ but aku jual HANYA RM49! Nampak tak beza banyakkkkk gilos kat situ *sampai bf aku pun marah asal jual murah sangat*. Ada satu online butik femes amous pulak jual RM99. Gila ke gilos?



Ini rupa kalau zoom dekat dekat. Kat bahagian atas tu lace *ada full lining tawww* and kat bahagian bawah tu is lycra. Sangat cantek and selesa kalau pakai. Actually, ada banyak sebenarnya baju cantek dengan harga yang murah kau boleh dapat. Just add je fb butik aku SHOPAHOLICS BUTIK .


Sebenarnya, kita sebagai pembeli ni kene la survey survey dulu before beli. Kesian ada follower aku kat instagram tu. Die dah rugi RM50 sebab beli kat butik femes. Lain kali survey dulu k sayang. Ada banyakkkk online butik yang murah murah taw dan antaranya butik aku.

Selamat membeli ya! 



12 comments:

  1. tlg sy.....sy nk jual on9 utk side income..leh x gtau sy mna n cmne nk dptkn borong smue bj2 ni.... :)

    ReplyDelete
  2. cntiknye baju nie de wrna light purple x..?

    ReplyDelete
  3. ada lagi..tinggal color teal blue.. berminat boleh email saya huda_jamal89@yahoo.com

    ReplyDelete
  4. nanti singgah di blog jersi kami..
    bajumurah701@blogspot.com
    jersi bola murah sahaja..
    Rm32..
    untuk promosi..
    come to grab it now!

    ReplyDelete
  5. sis, dark purple ada lg x? nk order sekarang

    ReplyDelete

Thank you la der sebab baca !

Komen sket meh!