Friday, July 12, 2013

PAKAIAN BORONG


Salam.

Sebenarnya ni sticky post taw. So akan tegak berdiri untuk seketika waktu. hihihi. Ramai yang email aku tanya macam mana nak beli borong. Boleh je kalau nak beli borong dekat aku sebab belian secara borong ni lagi murah dari kau beli retail. Kalau kau memang meniaga, ha lagi baguih la tu.

Kat sini aku ada sertakan sikit baju yang ada aku jual borong tapi sementara stock masih ada la. Banyak jugak yang tanya nak beli borong tapi sayangnya, baju yang korang nak tu dah habis. Iolls tak dapek nak tolong. Lagi bagus rasanya kalau kau follow blog aku ni terus *baru perasan yang aku xde button follow*.



NURI DRESS
almond

nude pink
SOLD OUT!!!

baby blue

Retail: RM60
Wholesale: RM45 (minimum 6pcs)

Measurement: Length: 140cm Bust: 80-92cm Waist: 60-90cm Shoulder: 36cm Sleeve: 58cm 
Material : Chiffon With Inner Lining 


HOUNDSTOOTH FISHTAIL TOP


Retail: RM49
Wholesale: RM32 (minimum 6pcs)
Measurement: Length: 72-92cm Bust: 80-100cm Shoulder: 36cm Sleeve: 60cm Hem: 128cm 
Material : Cotton 
SOLD OUT!!


TRIBAL FISHTAIL TOP


Retail : RM45
Wholesale: RM30 (minimum 6pcs)
Measurement: Length: 72-92cm Bust: 80-100cm Shoulder: 36cm Sleeve: 60cm Hem: 128cm 
Material : Cotton 


SURI DRESS


red

turquoise

Retail: RM60
Wholesale: RM45 (minimum 6pcs)
Measurement: Length: 140cm Bust: 92cm Waist: 60-90cm Shoulder: 36cm Sleeve: 59cm 
Material : Pearl Chiffon With Full Silk Inner Lining 


Okay tak? Sape-sape yang nak beli, boleh terus email aku kat huda_jamal89@yahoo.com. Aku repeat lagi sekali, sementara stock masih ada taw. Kalau dah habis, memang aku tak dapat nak tolong dah. Apa yang aku boleh cakap, material kain memang sangat berkualiti. Lepastu, untuk dress semua diatas ni free belt taw. 

Lagi sekali, kalau berminat terus e,ail aku. Okay? ;)

2 comments:

  1. Dear email katalog bole x? anyssnoranis@yahoo.com

    ReplyDelete
  2. Dear email katalog bole?anyssnoranis@yahoo.com

    ReplyDelete

Thank you la der sebab baca !

Komen sket meh!